Aperitive

#branza #retete #andive #branza de capra #andive umplute

Andive umplute cu branza de capra si nuci

Andivele umplute cu branza de capra si nuci sunt un aperitiv ideal pentru petreceri si mese festive. Au un aspect inedit si un gust foarte bun.

Ingrediente pentru andivele umplute cu branza de capra si nuci


70 grame nuci tocate
20 grame miere
50 ml otet balsamic
30 ml suc de portocale
16 foi de andive
ulei de masline
100 grame branza de capra
pulpa tocata de la doua portocale
1 ceapa tocata fin
sare
piper.

Cum se prepara andivele umplute cu branza de capra si nuci

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-un bol amesteca nucile cu o lingura de miere. Stropeste o tava cu putin ulei de masline si adauga nucuile. Da la cuptor pentru 10 minute.

Intr-o cratita amesteca restul de miere, otetul balsamic si sucul de portocale. Lasa pe foc pana cand da in clocot, da apoi focul mai mic si lasa sa mai fiarba pana cand sosul se reduce.

Umple apoi fiecare foaie de andiva cu o lingurita de portocala tocata. Adauga apoi cate o lingurita din amestecul de branza si nuci. Stropeste cu sosul de otet balsamic. Orneaza cu ceapa verde si putin piper.

Cum se servesc andivele umplute cu branza de capra si nuci

Andive umplute cu branza de capra si nuci se servesc ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare