Andivele umplute cu branza de capra si nuci sunt un aperitiv ideal pentru petreceri si mese festive. Au un aspect inedit si un gust foarte bun.
Ingrediente pentru andivele umplute cu branza de capra si nuci
70 grame nuci tocate
20 grame miere
50 ml otet balsamic
30 ml suc de portocale
16 foi de andive
ulei de masline
100 grame branza de capra
pulpa tocata de la doua portocale
1 ceapa tocata fin
sare
piper.
Cum se prepara andivele umplute cu branza de capra si nuci
Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-un bol amesteca nucile cu o lingura de miere. Stropeste o tava cu putin ulei de masline si adauga nucuile. Da la cuptor pentru 10 minute.
Intr-o cratita amesteca restul de miere, otetul balsamic si sucul de portocale. Lasa pe foc pana cand da in clocot, da apoi focul mai mic si lasa sa mai fiarba pana cand sosul se reduce.
Umple apoi fiecare foaie de andiva cu o lingurita de portocala tocata. Adauga apoi cate o lingurita din amestecul de branza si nuci. Stropeste cu sosul de otet balsamic. Orneaza cu ceapa verde si putin piper.
Cum se servesc andivele umplute cu branza de capra si nuci
Andive umplute cu branza de capra si nuci se servesc ca atare.
#branza #retete #andive #branza de capra #andive umplute
Andive umplute cu branza de capra si nuci
Andive umplute cu branza de capra si nuci Andivele umplute cu branza de capra si nuci sunt un aperitiv ideal pentru petreceri si mese festive. Au un aspect inedit si un gust foarte bun.- 2012-04-20 2012-04-20
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului