Aperitive

#anghinare #maioneza #capere

Anghinare cu maioneza din capere

Un aperitiv inedit pe care il poti servi este cel cu si de . Preparatul este destul de usor de facut si nu necesita multe ingrediente .

Ingrediente pentru anghinare cu maioneza din capere
 

  • 1 ou
  • 1 lingura capere scurse bine
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura otet alb din vin
  • 1 cana de ulei pentru salata
     

Cum se prepara anghinarele cu maioneza din capere
 

Pune intr-un blender oul, caperele, usturoiul si otetul. Amesteca-le binea, poi adauga treptat ulei, pentru a obtine o maioneza.

Anghinarele se curata si se taie, se scoate partea din mijloc si se prajesc in ulei cu suc de lamaie .
 

Cum se servesc anghinarele cu maioneza din capere
 

Anghinarele se servesc cu maioneza garnisita cu capere.

  •   2011-01-14
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii