Sosul de crab constituie un aperitiv gustos si potrivit pentru petreceri si . Preparatul arata bine si poate fi servit cu , lipie sau biscuiti sarati.


Ingrediente pentru

 

  • 1 pachet crema de branza;
  • 2 linguri lapte;
  • 1 lingurita sos de hrean ;
  • 2 linguri ceapa rasa + 2 linguri taiata fin;
  • 1 varf de cutit sare si piper;
  • 1 cana carne de crab;
  • migdale.


Cum se prepara sosul de crab


Pune intr-un castron crema de branza, sosul de hrean, ceapa si carnea de crab. Toarna laptele, condimenteaza cu sare si piper si apoi adauga migdalele si amesteca bine, pentru omogenizare.

Pune compozitia intr-o tava si da-o la cuptor la 210 grade Celsius, pentru 20 de minute.


Cum se serveste sosul de crab


Se serveste cu biscuiti crocanti, lipie, paine prajita sau chipsuri .

Sursa foto: myrecipes.com
 

  •   2011-11-15
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.