Aperitivele cu branza de capra si mure sunt foarte gustoase si aspectuoase. Se pot pregati la mesele festive cu bufet suedez.

Ingrediente pentru aperitive cu branza de capra si mure

1 pachet aluat foietaj

200 g branza de capra rasa

1 ou

menta proaspata

sare

piper

2 lingurite miere

100 g mure proaspete

Cum se prepara aperitive cu branza de capra si mure

Lasa aluatul de foitaj la dezghetat, la temperatura camerei.

Intre timp, pregateste umplutura de branza. Amesteca branza rasa cu un ou, sare, piper, menta tocata si doua lingurite de miere.

Decupeaza cu ajutorul unui paharel cercuri din aluatul de foietaj, pe care le pui apoi in forme mici de tarta.

Umple mini tartele cu compozitia de branza si aseaza deasupra fiecareia cate un fruct de mure.

Pune aperitivele la copt, la 180 de grade, circa 20 de minute, pana ce capata o culoare aurie.

Cum se servesc aperitive cu branza de capra si mure

Serveste aceste aperitive reci.

Foto: babble.com
 

  •   2012-09-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii