Aperitivele cu hribi si branza de capra sunt ideale pentru mesele festive, cu multi invitati. Se prepara usor si sunt foarte gustoase. Se pot servi cu patrunjel si ceapa verde.
Ingrediente pentru aperitivele cu hribi si branza de capra
- 20 ml ulei de masline
- 2 cepe tocate
- 400 grame hribi
- 2 catei de usturoi
- 70 ml vin alb sec
- 10 ml sos de soia
- 70 grame smantanaa
- 50 grame branza de capra
- aluat foietaj
- patrunjel tocat
- salvie tocata
- sare
- piper
Cum se prepara aperitivele cu hribi si branza de capra
Caleste ceapa intr-o tigaie cu ulei incins. Adauga salvia, usturoiul si ciupercile si asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc pana cand tot lichidul din ciuperci se evapora.
Adauga vinul, sosul de soia si amesteca bine. Lasa pe foc timp de 10 minute. Transfera apoi ciupercile pe un platou. In aceeasi tigaie, adauga smantana si branza de capra si amesteca bine. Adauga apoi si ciupercile si mai lasa pe foc 5 minute.
Tapeteaza o tava de briose cu aluatul foietaj si da la cuptor pentru 15 minute. Cand este gata, umple fiecare forma cu amestecul de ciuperci.
Cum se servesc aperitivele cu hribi si branza de capra
Aperitivele cu hribi si branza de capra se servesc cu patrunjel tocat pe deasupra.
Sursa foto: myrecipes.com