Aperitivele cu ricotta sunt usor de preparat si foarte gustoase si aromate. Sunt ideale pentru petrecerile cu multi invitati. Se servesc simple, alaturi de alte aperitive.

Ingrediente pentru aperitivele cu ricotta


500 grame branza ricotta
coaja de la o lamaie
ulei de masline
sare
piper
ciabatta.

Cum se prepara aperitivele cu ricotta

Intr-un bol amesteca bine branza ricotta pana devine cremoasa. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Adauga si coaja rasa de lamaie si amesteca bine.

Taie ciabata in felii pe care le stropesti cu putin ulei de masline si le dai la cuptor sa se prajeasca. Cand sunt gata, unge feliile de ciabatta cu crema de ricotta.

Pe deasupra mai stropeste cu putin ulei de masline.

Cum se servesc aperitivele cu ricotta

Aperitivele cu ricotta se servesc ca atare.
 

  •   2012-08-29
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii