Aperitive

#aluat #branza #bacon

Aperitive cu sunculita si branza

Daca vrei o gustare facuta in casa, renunta la snacks-urile obisnuite si pregateste rapid niste aperitive cu sunculita si branza.

Ingrediente pentru aperitive cu bacon si branza
 

Cum se prepara aperitivele cu sunculita si branza
 

Incalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Tapeteaza o tava cu faina.

Ia aluatul si desparte-l in 8 bucati egale. Din fiecare bucata trebuie sa obtii o minge, apoi apasa-le numai putin, cat sa le aplatizezi usor, cat sa poti pune compozitia peste ele. O alta varianta este sa faci cosulete din aluat, pe care sa le umpli cu bacon si branza.

Pune sunculita si branza peste mingile de aluat, astfel incat sa le lasi o margine. Apoi acopera-le cu un prosop si aseaza-le intr-un loc cald, ferit de umezeala, unde aluatul sa poata sa creasca. Ar trebui ca in 30 de minute sa-si dubleze marimea.

Da chiflele la cuptor pentru 30 de minute, astfel incat branza sa se fi topit, iar chifele sa aiba o culoare aurie. Scoate-le si lasa-le sa se raceasca.
 

Cum se servesc aperitivele cu sunculita si branza
 

Se servesc dupa racire, la temperatura camerei. Le poti lua si cu tine, in pachetelul de serviciu, ca pe niste gustari .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete