Aperitivele gandacei ii vor incanta pe cei mici la petrecerea de Halloween.


Ingrediente pentru aperitive gandacei

 

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 150 g carnaciori
  • 2 cartofi
  • ketchup
  • mustar


Cum se prepara aperitive gandacei


Taie carnaciorii in bucatele mici, apoi imbraca-i in fasii de aluat.

Curata cartofii si taie-i sub forma de betigase foarte subtiri. Foloseste bucatelele de cartofi pentru a forma piciorusele si antenutele gandaceilor.

Pune totul la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa la foc mediu, circa 20 de minute.

Scoate aperitivele din cuptor si lasa-le la racit, apoi decoreaza-le cu ketchup si mustar pentru da viata gandaceilor.


Cum se servesc aperitive gandacei


Aperitivele gandacei se servesc calde sau reci, dupa preferinta.

Sursa foto: bettycrocker.com

 

  •   2012-10-11
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.