Batoanele crocante cu sunt usor de preparat si foarte gustoase. Cu invelis crocant si interior cremos, aceste batoane sunt ideale pentru mesele festive. Se servesc cu diverse sosuri, cartofi prajiti sau salate.

Ingrediente pentru batoanele crocante cu mozzarella

50 grame faina

200 grame pesmet

2 oua

10 ml lapte

450 grame mozzarellla taiata in fasii groase

200 ml ulei.

Cum se prepara batoanele crocante cu mozzarella

Intr-un bol amesteca ouale si laptele. In boluri separate pune faina si pesmetul. Tavaleste batoanele de mozzarella prin faina, prin amestecul cu ou si apoi prin pesmet. Mai tavaleste prin oua si psmet.

Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga batoanele de mozzarella. Lasa pe foc timp de 1 - 3 minute pe fiecare parte. Scurge apoi pe servete din hartie.

Cum se servesc batoanele crocante cu mozzarella

Batoanele crocante cu mozzarella se servesc cu sos de usturoi sau sos picant de tomate.
 

  •   2012-02-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii