Biscuitii cu branza si ceapa sunt apetisanti si perfecti pentru o gustare hranitoare. Pregateste-i pentru pachetelul de scoala sau serviciu, ori pe post de aperitiv cand ai .
Ingrediente pentru
- 2 cani + 2 linguri faina;
- 1 varf de cutit piper cayenne ;
- 1/4 lingurita sare;
- 1/2 lingurita piper negru macinat;
- 2 lingurite praf de copt ;
- 7 linguri unt, rece;
- 2 cepe, taiate fin;
- 90 gr parmezan ras;
- 3/4 cana lapte batut ;
- sare kosher.
Cum se prepara biscuitii
Amesteca faina, piperul cayenne, piperul negru, praful de copt si sarea. Taie untul in bucati mici si adauga-l in faina, apoi amesteca pentru a obtine un aluat. Adauga ceapa si branza si amesteca din nou. Daca aluatul se incalzeste, pune-l la frigider 10 minute. Adauga laptele batut si framanta aluatul pentru omogenizare.
Modeleaza manual biscuitii sub forma de patrate. Da-i cu putina sare si pune-i la cuptor la 236 grade Celsius pentru 15 minute. Biscuitii sunt gata cand devin aurii.
Cum se servesc biscuiti
Se servesc la temperatura camerei.
Sursa foto: purplefoodie.com