Biscuitii cu branza si ceapa sunt apetisanti si perfecti pentru o gustare hranitoare. Pregateste-i pentru pachetelul de scoala sau serviciu, ori pe post de aperitiv cand ai .
 

Ingrediente pentru

 

  • 2 cani + 2 linguri faina;
  • 1 varf de cutit piper cayenne ;
  • 1/4 lingurita sare;
  • 1/2 lingurita piper negru macinat;
  • 2 lingurite praf de copt ;
  • 7 linguri unt, rece;
  • 2 cepe, taiate fin;
  • 90 gr parmezan ras;
  • 3/4 cana lapte batut ;
  • sare kosher.


Cum se prepara biscuitii


Amesteca faina, piperul cayenne, piperul negru, praful de copt si sarea. Taie untul in bucati mici si adauga-l in faina, apoi amesteca pentru a obtine un aluat. Adauga ceapa si branza si amesteca din nou. Daca aluatul se incalzeste, pune-l la frigider 10 minute. Adauga laptele batut si framanta aluatul pentru omogenizare.

Modeleaza manual biscuitii sub forma de patrate. Da-i cu putina sare si pune-i la cuptor la 236 grade Celsius pentru 15 minute. Biscuitii sunt gata cand devin aurii.


Cum se servesc biscuiti


Se servesc la temperatura camerei.

Sursa foto: purplefoodie.com

  •   2011-11-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii