Ingrediente pentru bruschete cu branza
- 1 bagheta de paine
- 5 linguri unt
- 2 lingurite ulei de masline
- 3 catei de usturoi, zdrobiti
- 1 lingurita oregano uscat
- sare
- piper
- 1 cana mozzarella rasa
Cum se prepara bruschetele cu branza
Taie painea in felii de aproximativ 3-4 cm grosime.
Intr-un bol amesteca untul cu uleiul de masine, oregano, sare si piper. Unge feliile de paine cu acest amestec.
Adauga painea la cuptor, la foc mediu si las-o sa se rumeneasca usor (aproximativ 5 minute).
Adauga branza rasa deasupra feliilor de paine si mai lasa painea la cuptor timp de 2-3 minute, pentru ca branza sa se topeasca.
Cum se servesc bruschetele cu branza
Serveste bruschetele calde. Poti servi bruschetele ca apritiv, cand ai musafiri sau ca gustare intre mese. Merg perfect alaturi de un pahar de vin alb, rece.
Sursa foto: gopixpic.com