Bruschetele cu piure de naut, carnati si usturoi sunt un aperitiv perfect pentru musafirii neasteptati. Le prepari rapid si sunt foarte gustoase.


Ingrediente pentru bruschete cu piure de naut, carnati si usturoi:

  • 4 felii de paine taraneasca
  • 250 g naut din conserva
  • 250 g carnati proaspeti
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingura de patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • sare si piper


Cum se prepara bruschetele cu piure de naut, carnati si usturoi:

Pune feliile de paine la cuptor pentru 2-3 minute. Scurge nautul si paseaza-l pana obtii un piure. Curata carnatii de pielita, taie-i felii, prajeste-i in uleiul de masline si scoate-i pe un prosop absorbant.

Freaca feliile de paine cu usturoi, pune peste ele piure de naut si condimenteaza cu sare si piper. Asaza deasupra cateva bucatele de carnati.


Cum se servesc bruschetele cu piure de naut, carnati si usturoi:

Bruschetele cu piure de naut, carnati si usturoi se servesc calde, presarate cu patrunjel tocat marunt.

Sursa foto: pemasadinbucatarie.blogspot.com

  •   2013-04-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii