Ingrediente pentru bruschetele cu rosii si branza
- 1 bagheta
- 150g rosii uscate, in ulei,
- 150g branzza feta
- 1 ou
- 8-10 frunze de busuioc
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- sare
- piper
Cum se prepara bruschetele cu rosii si branza
Taie branza cubulete mici si pune-o intr-un castron alaturi de busuiocul tocat marunt si uleiul de masline si usturoiul pisat foarte bine. Amesteca bine si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Acopera vasul cu folie alimentara si lasa-l la frigider peste noapte.
A doua zi fierbe oul tare apoi curata-l de coaja. Scurge rosiile din conserva si taie-le cubulete marunte. Procedeaza la fel si cu oul, dupa ce s-a racit. Amesteca totul cu branza marinata.
Taie bagheta felii, prajeste-le si adauga cate o lingurita din amestecul de rosii cu branza peste felii.
Cum se servesc bruschetele cu rosii si branza
Serveste bruschetele imediat, alaturi de alte aperitive. Merg de minune la micul dejun alaturi de o cana de ceai.
Sursa foto: gattincucina.blogspot.com