Aperitive

#reteta Liviu Balint #bruschete ton #Liviu Balint

Bruschete cu ton by Chef Liviu Balint. O reteta pentru cei care nu au timp sa stea prea mult in bucatarie

Chef Liviu Balint, finalistul concursului MasterChef, este un fan al tonului si il recomanda, mai ales acum - in apropierea sezonului cald - cand silueta este in lumina reflectoarelor mai mult ca oricand. Pentru zilele in care vrei sa-i surprinzi pe cei dragi fara sa petreci prea mult timp in bucatarie, chef Liviu Balint iti recomanda bruschtele cu ton in suc propriu.

Ai nevoie de o bagheta cu seminte, o conserva Eva Ton in suc propriu, cativa catei de usturoi, o legatura de ridichi proaspete si o lamaie. Taie bagheta in felii nici prea groase, dar nici prea subtiri si aseaza-le pe o foaie de copt, intr-o tava. Stropeste totul cu ulei de masline si putina sare de mare. Lasa feliile la cuptor, cat se rumeneasca usor, iar dupa ce s-au racit nitel, freaca-le bine cu usturoi. Adauga uniform pe fiecare bruscheta bucatile de ton iar, la final, decoreaza minunatiile cu ridichi taiate rondele si cateva feliute de lamaie. Masa este gata, publicul va fi cu siguranta cucerit!

Chef Liviu Balint,

ambasador  Podravka

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului