Aperitive

#desert #culinar #reteta

Budinca cu branza

Budinca cu branza este o gustare dulce si aromata. Aceasta se prepara usor si contine vitamine si calciu.
De ce ingrediente ai nevoie:
  • 1 pachet de paste ( macaroane , melcisori etc)
  • 400 gr branza dulce
  • 3 oua
  • 1 sticluta esenta de rom
  • 1 punga cu stafide
  • 6 – 7 linguri de zahar
  • 3 pliculete de zahar vanilat
  • 1 praf de sare.

Cum se prepara:

  • Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care se pun la scurs.
  • Branza se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de sare, esenta de rom si stafidele.
  • Mixtura rezultat se toarna peste pastele scurse si se omogenizeaza.
  • Amestecul se adauga intr-o forma unsa cu unt si se baga in cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.

Cum se serveste:

  • Budinca cu branza se poate servi atat calda cat si rece.
  •   2009-09-28
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana-Maria Dragota

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii