Aperitive

#mancare #culinar #reteta #cascaval #aperitiv

Bulete de cascaval

Buletele de cascaval sunt foarte delicioase si usoare si sunt perfecte pentru a orna un platou cu aperitive.
Ingredientele de care ai nevoie:
  • 200 gr cascaval ras
  • 200 gr faina
  • 130 ml apa
  • 3 oua
  • 100 gr unt
  • Sare si piper.



Cum se prepara:

  • Intr-o oala se pune apa la fiert, iar cand aceasta da in clocot se adauga untul.
  • Se ia oala de pe foc, se adauga toata faina si se amesteca pana la omogenizare.
  • Cascavalul ras se adauga in oala si se amesteca rapid.
  • Apoi se pune cate un ou, sarea si piperul, iar cand compozitia devine omogena, se lasa o ora la racit dupa care se modeleaza in forma dorita si se prajesc in ulei incins.

Cum se servesc:

  • Buletele de cascaval se servesc calde sau reci, pe post de aperitiv.
  •   2009-10-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana-Maria Dragota

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii