Aperitive

#cascaval #aperitive #bulete de ascaval

Bulete de cascaval cu cartofi in crusta de malai

Vrei sa prepari un aperitiv spectaculos, care sa incite rapid papilele gustative ale invitatilor tai? Atunci iti propunem niste delicioase bulete de cascaval cu cartofi in crusta de malai, care se pregatesc usor.


Ingrediente pentru buletele de cascaval cu cartofi in crusta de malai:

  • 400 g cartofi
  • 80 g Emmentaler
  • 100 g malai
  • 2 oua
  • 20 g alune
  • 200 ml ulei de arahide
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ceapa verde
  • sare si piper


Cum se prepara buletele de cascava cu cartofi in crusta de malai:

Mai intai spala cartofii si pune-i la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert decojeste-i si paseaza-i.

Taie Emmentalerul bucatele micute si adauga-l peste cartofi. Apoi pune in aceasta compozitie si alunele tocate marunt, malaiul si ouale. Amesteca-le bine si adauga si patrunjelul taiat marunt, ceapa verde si asezoneaza compozitia cu sare si piper dupa gust.

Formeaza apoi buletele si trece-le prin ulei de arahide si da-le apoi prin malai, apoi prajeste-le in ulei incins aproximativ 3-4 minute.


Cum se servesc buletele de cascaval cu cartofi in crusta de malai:

Buletele de cascaval cu cartofi in crusta de malai se servesc calde, simple sau cu un sos de rosii picant.

Sursa foto: ecurry.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului