Aperitive

#cartofi #rozmarin #usturoi

Cartofi copti cu rozmarin

Cartofii copti cu rozmarin sunt ideali pentru momentele in care nu ai timp de gatit. Se prepara repede si sunt foarte gustosi. Condimentele si ierburile dau cartofilor o savoare aparte. Ii poti servi atat simpli, cat si ca garnitura pentru diverse preparate si fripturi.
 

Ingrediente pentru cartofi copti cu rozmarin
 

  • 700 grame cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara cartofii copti cu rozmarin
 

Taie cartofii in cuburi. Aseaza apoi cuburile de cartofi intr-o tava. Asezoneaza cu sare si piper. Adauga usturoiul taiat si uleiul de masline. Amesteca ingredientele bine. Da tava la cuptor timp de 30 de minute.

Presara rozmarinul peste cartofi si mai da tava la cuptor timp de 10 - 15 minute.
 

Cum se servesc cartofii copti cu rozmarin
 

Cartofii copti cu rozmarin se servesc ca atare, cu usturoiul copt pe deasupra. Ii mai porti servi si ca garnitura pentru diverse fripturi sau preparate la cuptor.

  •   2010-11-01
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii