Incearca sa iti suprinzi familia cu acesti cartofi copti , prezentati intr-o forma deosebita.

Ingrediente pentru cartofi Hasselback

6 cartofi medii

2 linguri de unt

sare de mare

piper

fulgi ardei iute

1 lingura ulei de masline

Cum se prepara cartofii Hasselback

Spala bine cartofii cu un burete de sarma, apoi usuca-i in servete de bucatarie.

Taie-i pe latime, in felii foarte subtiri, dar nu pana jos. Daca vrei sa iti fie mai usor te poti ajuta de o lingura care sa stea sub cartof.

Presara piper, sare si fulgi de ardei peste , apoi untul pune-l intre feliile de cartofi. Stropeste o tava incapatoare cu o lingura de ulei de masline si da totul la cuptor.

Programeaza-ti temperatura cuptorului la 220 grade si lasa cartofii timp de o oara, Din cand in cand ii mai verifici si ii intorci pe cealalta parte.

Cum se servesc cartofii Hasselback

Servesti acesti cartofi ca garnitura, langa friptura, frumos asezati pe un platou sau singuri. In cea de-a doua varianta poti pune peste un sos din iaurt si usturoi.

  •   2012-03-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii