Aperitive

#cartofi #ceapa verde #unt #retete gratar

Cartofi la gratar cu ceapa verde

Cartofii la gratar cu ceapa verde sunt ideali pentru mesele cu multi invitati, ca garnitura la diverse preparate din carne. Au un gust savuros si cremos. Ii mai poti servi si ca atare, cu parmezan ras si patrunjel tocat.
 

Ingrediente pentru cartofi la gratar cu ceapa verde
 

 

Cum se prepara cartofii la gratar cu ceapa verde
 

Coace cartofii la cuptorul incins, timp de 10 minute. Lasa-i sa se raceasca si apoi taie-i in cuburi.

Aseaza cartofii pe o folie de aluminiu . Deasupra presar ceapa verde tocata. Taie untul in cubulete si aseaza peste ceapa. Asezoneaza cu sare si piper.

Impatureste folia de aluminiu si aseaza pe gratarul incins. Lasa pe gratar timp de 20 - 30 de minute.
 

Cum se servesc cartofii la gratar cu ceapa verde
 

Cartofii la gratar cu ceapa verde se pot servi fie ca atare, fie ca garnitura la diverse preparate din carne.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului