Cartofii noi crocanti sunt usor de preparat si foarte gustosi. Sunt ideali ca garnitura pentru preparatele din carne la gratar. Ii poti insa servi si cu o salata.

Ingrediente pentru cartofii noi crocanti


16 cartofi noi
20 ml ulei de masline
10 grame paprica
sare
piper.

Cum se prepara cartofii noi crocanti

Incinge cuptorul la 180 de grade. Intr-o cratita fierbe apa cu sare. Adauga cartofii noi necuratati si lasa-i la fiert timp de 10 minute. Scoate apoi pe o farfurie. Zdrobeste usor cartofii si asezoneaza cu sare si piper.

Pune cartofii intr-o tava si stropeste cu ulei de masline. Presara si paprica. Verfica daca mai trebuie sare si piper. Da tava la cuptorul incins pentru 20 de minute, pana cand cartofii devin crocanti.

Cum se servesc cartofii noi crocanti

Cartofii noi crocanti se servesc cu diverse preparate din carne. Ii poti servi si cu branza rasa si o salata simpla cu rosii.
 

  •   2012-06-12
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.