Aperitive

#capere #cartofi noi #somon #smantana #marar #branza

Cartofi noi cu somon

Cartofii noi cu somon sunt potriviti ca aperitive pentru mesele festive, cu mulit invitati. Ii poti pregatii si depozita la rece in avans. Au un gust special si se pot servi alaturi de alte aperitive.
 

Ingrediente pentru cartofii noi cu somon
 

 

Cum se prepara cartofii noi cu somon
 

Spala si curata bine cartofii. Pune-i la fiert intr-o cratita cu apa sarata. Cand sunt gata, scoate-i si lasa-i sa se raceasca.

Scobeste apoi cu o lingura centrul fiecarui cartof .

Intr-un bol amesteca crema de branza, smantana, mararul, sarea si piperul. Umple cartofii cu cate o lingurita din aceasta compozitie.

Acopera cartofii si da-i la rece pentru o ora.
 

Cum se servesc cartofii noi cu somon
 

Cu cateva minute inainte de a servi, adauga pe fiecare cartof putin somon. Presara si caperele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare