Cartofii noi cu somon sunt potriviti ca aperitive pentru mesele festive, cu mulit invitati. Ii poti pregatii si depozita la rece in avans. Au un gust special si se pot servi alaturi de alte aperitive.
 

Ingrediente pentru cartofii noi cu somon
 

 

Cum se prepara cartofii noi cu somon
 

Spala si curata bine cartofii. Pune-i la fiert intr-o cratita cu apa sarata. Cand sunt gata, scoate-i si lasa-i sa se raceasca.

Scobeste apoi cu o lingura centrul fiecarui cartof .

Intr-un bol amesteca crema de branza, smantana, mararul, sarea si piperul. Umple cartofii cu cate o lingurita din aceasta compozitie.

Acopera cartofii si da-i la rece pentru o ora.
 

Cum se servesc cartofii noi cu somon
 

Cu cateva minute inainte de a servi, adauga pe fiecare cartof putin somon. Presara si caperele.

  •   2011-05-09
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.