Cartofii noi cu somon sunt potriviti ca aperitive pentru mesele festive, cu mulit invitati. Ii poti pregatii si depozita la rece in avans. Au un gust special si se pot servi alaturi de alte aperitive.
Ingrediente pentru cartofii noi cu somon
- 750 grame cartofi noi
- 50 grame crema de branza
- 50 grame smantana
- 1 legatura marar tocat
- 50 grame somon
- 50 grame capere
-
sare
- piper.
Cum se prepara cartofii noi cu somon
Spala si curata bine cartofii. Pune-i la fiert intr-o cratita cu apa sarata. Cand sunt gata, scoate-i si lasa-i sa se raceasca.
Scobeste apoi cu o lingura centrul fiecarui cartof .
Intr-un bol amesteca crema de branza, smantana, mararul, sarea si piperul. Umple cartofii cu cate o lingurita din aceasta compozitie.
Acopera cartofii si da-i la rece pentru o ora.
Cum se servesc cartofii noi cu somon
Cu cateva minute inainte de a servi, adauga pe fiecare cartof putin somon. Presara si caperele.