Cartofii noi umpluti sunt potriviti ca aperitiv pentru o masa speciala, cu multi invitati. Combinatia de smantana , bacon si branza este savuroasa. Se servesc calzi, alaturi de alte aperitive .
 

Ingrediente pentru cartofii noi umpluti
 

 

Cum se prepara cartofii noi umpluti
 

Pune cartofii la fiert in apa cu sare. Lasa-i sa fiarba timp de 15 - 20 de minute.

Cand sunt gata, scoate cartofii din apa si scurge-i.

Taie cartofii pe jumatate. Cu ajutorul unei linguri, scobeste cartofii. In locul creat, adauga o lingurita de smantana.

Deasupra presara branza, bacon si cateva boabe de porumb.
 

Cum se servesc cartofii noi umpluti
 

Cartofii noi umpluti se servesc cu ceapa verde tocata.

  •   2011-05-05
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.