Cartofii noi umpluti sunt potriviti ca aperitiv pentru o masa speciala, cu multi invitati. Combinatia de smantana , bacon si branza este savuroasa. Se servesc calzi, alaturi de alte aperitive .
 

Ingrediente pentru cartofii noi umpluti
 

 

Cum se prepara cartofii noi umpluti
 

Pune cartofii la fiert in apa cu sare. Lasa-i sa fiarba timp de 15 - 20 de minute.

Cand sunt gata, scoate cartofii din apa si scurge-i.

Taie cartofii pe jumatate. Cu ajutorul unei linguri, scobeste cartofii. In locul creat, adauga o lingurita de smantana.

Deasupra presara branza, bacon si cateva boabe de porumb.
 

Cum se servesc cartofii noi umpluti
 

Cartofii noi umpluti se servesc cu ceapa verde tocata.

  •   2011-05-05
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii