Aperitive

#migdale #scortisoara #retete #miere

Ceva de rontait: migdale cu miere si scortisoara

Daca vrei ceva de rontait, pregateste o gustare delicioasa din prajite, de cocos, miere, ovaz si scortisoara . Poti acest preparat in jumatate de ora.

Ingrediente pentru migdale

1 cana migdale prajite
1 cana de nuca de cocos
1/2 cana de miere
2 1/2 cani
3/4 lingurita scortisoara
ulei vegetal

Cum se prepara migdalele

Amesteca intr-un castron migdalele, ovazul, scortisoara si nuca de cocos. Intr-un alt recipient, amesteca uleiul cu mierea.

Toarna acest sos peste migdale si amesteca bine pentru omogenizare. Pune compozitia in cuptor la 195 Celsius pentru 30 de minute, amestecand din cand in cand. Scoate migdalele din cuptor si separa-le cu o spatula.

Cum se servesc migdalele

Se servesc la temperatura camerei.

Foto: orum.xcitefun.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului