Checul sarat cu legume coapte si mozzarella este ideal pentru un mic dejun sau un pranz revigorant. Este gustos, usor de preparat si foarte satios.
Ingrediente pentru checul sarat cu legume coapte si mozzarella
2 bulbi de usturoi taiati pe jumatate
4 ardei taiati pe jumatate
ulei de masline
3 dovlecei feliati
1 vanata feliata
o paine mare rotunda cu miezul scos
200 grame pesto de busuioc
1 ceapa tocata
1 rosie feliata
busuioc proaspat
300 grame mozzarella.
Cum se prepara checul sarat cu legume coapte si mozzarella
Incinge cuptorul la 180 de grade. Pune usturoiul si ardeiul intr-o tava, stropeste cu ulei de masline si da la cuptor pentru 30 de minute.
Pune pe gratarul incins feliile de vanata si dovlecei. Unge interiorul painii cu pesto. Aseaza apoi straturi de ardei, dovlecei si vanata cu ceapa, usturoi, rosii, busuioc si mozzarella.
Dupa ce ai umplut, adauga deasupra un capac. Da putin la cuptor, pentru 10 minute. Lasa sa se raceasca complet.
Taie checul in felii.
Cum se serveste checul sarat cu legume coapte si mozzarella
Checul sarat cu legume coapte si mozzarella se serveste feliat.
#retete #chec #mozzarella # chec sarat # legume coapte
Chec sarat cu legume coapte si mozzarella
Chec sarat cu legume coapte si mozzarella Checul sarat cu legume coapte si mozzarella este ideal pentru un mic dejun sau un pranz revigorant. Este gustos, usor de preparat si foarte satios.- 2012-07-25 2012-07-25
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa