Aperitive

#cartofi #ceapa verde #florii #chiftele

Chiftelute cu ceapa verde si cartofi pentru Florii

Chiftelutele cu ceapa Verde si cartofi sunt potrivite pentru aperitivele de la masa de Florii . Se prepara repede si au un gust bun. Se servesc cu alte aperitive , pe platou cu salata verde.
 

Ingrediente pentru chiftelute cu ceapa verde si cartofi

 

 

Cum se prepara chiftelutele cu ceapa verde si cartofi
 

Fierbe cartofii in apa cu sare, timp de 20 – 30 de minute. Cand au fiert, scurge-i si transfera-i intr-un bol. Paseaza cartofii, pana obtii un piure.

Adauga faina, uleiul de masline si ceapa verde toccata. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine.
   
Intinde aluatul format. Cu ajutorul unei forme rotunde taie alautul.

Prajeste apoi chiftelutele in ulei incins, timp de 10 minute, pana devin aurii.
 

Cum se servesc chiftelutele cu ceapa verde si cartofi
 

Chiftelutele cu ceapa verde si cartofi se servesc ca atare.

  •   2011-04-12
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii