Aperitive

#cartofi #ceapa verde #florii #chiftele

Chiftelute cu ceapa verde si cartofi pentru Florii

Chiftelutele cu ceapa Verde si cartofi sunt potrivite pentru aperitivele de la masa de Florii . Se prepara repede si au un gust bun. Se servesc cu alte aperitive , pe platou cu salata verde.
 

Ingrediente pentru chiftelute cu ceapa verde si cartofi

 

 

Cum se prepara chiftelutele cu ceapa verde si cartofi
 

Fierbe cartofii in apa cu sare, timp de 20 – 30 de minute. Cand au fiert, scurge-i si transfera-i intr-un bol. Paseaza cartofii, pana obtii un piure.

Adauga faina, uleiul de masline si ceapa verde toccata. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine.
   
Intinde aluatul format. Cu ajutorul unei forme rotunde taie alautul.

Prajeste apoi chiftelutele in ulei incins, timp de 10 minute, pana devin aurii.
 

Cum se servesc chiftelutele cu ceapa verde si cartofi
 

Chiftelutele cu ceapa verde si cartofi se servesc ca atare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete