Chiftelutele cu pui si usturoi sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru petreceri si . Se servesc alaturi de alte aperitive , cu salata verde si branzeturi .
Ingrediente pentru si usturoi
500 grame piept de pui
100 ml ulei de masline
4 catei de usturoi
100 grame pesmet
piper
Cum se prepara chiftelutele cu pui si usturoi
Intr-un bol amesteca uleiul de masline cu usturoiul tocat si piperul. Taie pieptul de pui in cubulete. Peste piept toarna sosul cu ulei de masline si usturoi.
Acopera cu o folie de plastic si lasa la marinat timp de 30 de minute. Incinge cuptorul. Intr-un bol amesteca pesmetul cu putin piper.
Amesteca puiul marinat cu pesmetul. Aseaza apoi bucatelele de pui pe o tava si da la cuptor pentru 10 -20 de minute.
Cum se servesc chiftelutele cu pui si usturoi
Chiftelutele cu pui si usturoi se servesc alaturi de alte aperitive.