Chiftelutele cu pui si usturoi sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru petreceri si . Se servesc alaturi de alte aperitive , cu salata verde si branzeturi .

Ingrediente pentru si usturoi

500 grame piept de pui

100 ml ulei de masline

4 catei de usturoi

100 grame pesmet

piper

Cum se prepara chiftelutele cu pui si usturoi

Intr-un bol amesteca uleiul de masline cu usturoiul tocat si piperul. Taie pieptul de pui in cubulete. Peste piept toarna sosul cu ulei de masline si usturoi.

Acopera cu o folie de plastic si lasa la marinat timp de 30 de minute. Incinge cuptorul. Intr-un bol amesteca pesmetul cu putin piper.

Amesteca puiul marinat cu pesmetul. Aseaza apoi bucatelele de pui pe o tava si da la cuptor pentru 10 -20 de minute.

Cum se servesc chiftelutele cu pui si usturoi

Chiftelutele cu pui si usturoi se servesc alaturi de alte aperitive.

  •   2012-02-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii