Chiftelutele reprezinta un aperitiv indragit de multi dintre noi, in special la mesele festive. Daca vrei sa iti surprinzi invitatii, prepara chiftelutele umplute cu mozzarella . Au un gust bun, iar mozzarella topita va fi o surpriza placuta.
 

Ingrediente pentru chiftelute umplute cu mozzarella
 

  • 450 grame carne tocata de vita
  • 1 ou
  • 50 grame pesmet
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 120 grame mozzarella, taiata in cubulete
  • patrunjel
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara chitfelutele umplute cu mozzarella
 

Intr-un bol amesteca carnea de vita cu oul, pesmetul, usturoiul, patrunjelul, sarea si piperul. Amesteca toate ingredientele, pana s-au combinat bine.

Formeaza apoi chitelutele. In fiecare chifteluta indeasa cate un cubulet de mozzarella. Ai grija ca mozzarella sa nu iasa din carne. Da apoi chiftelutele la frigider timp de 15 minute.

Aseaza apoi chiftelutele pe o tava tapetata cu ulei si hartie de copt . Da tava la cuptor timp de 45 de minute.
 

Cum se servesc chiftelutele umplute cu mozzarella
 

Chiftelutele umplute cu mozzarella se servesc ca atare, alaturi de alte aperitive .

  •   2010-12-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii