Ciupercile cu vinaigrette se servesc alaturi de alte aperitive. Le poti pregati in avans si apoi depozita in frigider. Le mai poti servi si cu salata verde si parmezan ras.

 

Ingrediente pentru ciuperci cu vinaigrette

 

  • 250 grame ciuperci
  • 50 ml otet balsamic
  • 50 ml otet de mere
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 ceapa
  • oregano
  • 50 ml zeama de lamaie.

 

Cum se prepara ciupercile cu vinaigrette

 

Curata ciupercile si pune-le la fiert timp de 10 minute intr-o oala cu apa si 2 linguri de otet de mere. Intre timp amesteca intr-un bol toate celelalte ingrediente foarte bine. Cand ciupercile au fiert, adauga-le peste mixtura. Amesteca bine. Da apoi ciupercile la frigider peste noapte.

 

Cum se servesc ciupercile cu vinaigrette

 

Ciupercile cu vinaigrette se servesc ca atare sau cu salata verde.

  •   2010-10-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii