Aperitive

# aperitive calde #retete ciuperci #aperitive #ciuperci # ciuperci umplute

Ciuperci umplute cu branza albastra, un aperitiv de exceptie

Ciuperci umplute cu branza albastra, sunt un apritiv perfect in zilele in care ai invitati la masa si vrei sa-i uimesti cu preparatele tale. Serveste-le calde, alaturi de alte aperitive si cu siguranta ei primi toate laudele.

Ingrediente pentru ciupercile umplute

  • 4 ciuperci de dimensiuni medii
  • 1 lingura reductie de otet balsamic
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 3 linguri branza albastra, taiata cubulete mici
  • 1 lingura seminte de pin
  • 1/4 lingurita usturoi pisat

Cum se prepara ciupercile umplute

Preincalzeste cuptorul la 200oC.

Spala ciupercile bine si pune-le intr-o tava de copt cu palaria in sus. Stropeste-le cu otetul balsmaic, apoi presara peste ciuperci sare si piper dupa gust.

Coace ciupercile timp de 25 de minute, apoi adauga usturoiul, branza cu mucegai albastru si semintele de pin si coace totul inca 10 minute.

Cum se servesc ciupercile umplute

Ciupercie umplute cu branza cu mucegai albastru se servesc ca atare, alaturi de alte aperitive calde.

Sursa foto: sodahead.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare