Ciupercile umplute cu parmesan se prepara repede si reprezinta un aperitiv gustos. Le poti servi ca atare sau insotite cu alte aperitive .
Ingrediente pentru ciuperci umplute cu parmezan
- 12 ciuperci mari
- 30 grame unt
- 1 ceapa
- 50 grame salam picant taiat feliute
- 1 ardei gras taiat
- 1 catel usturoi
- 100 grame pesmet
- 50 grame parmezan ras
- 100 ml supa de pui sau de legume
- patrunjel
- oregano
- sare
- piper.
Cum se prepara ciupercile umplute cu parmezan
Taie ciupercile fin. Intr-o tigaie incinge untul. Adauga ceapa, salamul picant, ardeiul, usturoiul si coditele ciupercilor. Caleste legumele pana cand se inmoaie. Adauga pesmetul, parmezanul, patrunjelul si oregano.
Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Amesteca toate ingredientele bine. Adauga si supa.
Amesteca toate ingredientele bine si mai lasa putin pe foc. Umple apoi fiecare ciuperca . Dupa ce le-ai umplut, pune ciupercile intr-o tava unsa cu unt. Da tava la cuptor timp de 25 - 30 de minute.
Cum se servesc ciupercile umplute cu parmezan
Ciupercile umplute cu parmezan se servesc ca atare.