Aperitive

#ciuperci #spanac #cascaval #parmezan

Ciuperci umplute cu sufleu de spanac

Ciupercile cu sufleu de spanac reprezinta un aperitiv delicios si hranitor. Le poti asezona cu parmesan ras si frunze de patrunjel.

 

Ingrediente pentru ciuperci umplute cu sufleu de spanac

 

  • 1 kilogram ciuperci
  • 300 grame spanac fiert
  • 250 grame cascaval
  • 150 grame parmezan ras
  • 3 oua
  • 50 grame lapte
  • 1 catel de usturoi
  • oregano
  • piper
  • nucsoara
  • sare.

 

Cum se prepara ciupercile umplute cu sufleu de spanac

 

Cu ajutorul unui mixer, amesteca spanacul cu cascaval, parmezan, oua, lapte, usturoi, oregano, piper si scortisoara. Amesteca toate ingredientele bine pana cand cascavalul este bine taiat.

Pune ciupercile intr-o tava unsa cu unt. Stropeste ciupercile cu putin ulei de masline si sareaza-le putin. Umple fiecare ciuperci cu compozitia de spanac. Cand ai umplut toate ciupercile, da-le la cuptor timp de 25 - 30 de minute.

 

Cum se servesc ciupercile umplute cu sufleu de spanac

 

Ciupercile umplute cu sufleu de spanac se servesc ca atare, cu parmezan ras pe deasupra.

  •   2010-09-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii