Aperitive

# ciuperci umplute #branza #retete #ciuperci # carnaciori

Ciupercute umplute cu crema de branza si carnaciori

Ciupercile umplute fac deliciul oricarui bufet cu gustari calde.

Ingrediente pentru ciupercute umplute cu crema de branza si carnaciori

8-10 palarioare ciuperci

3 carnaciori afumati

100 g crema de branza

1 ceapa rosie

2 catei usturoi

3 linguri ulei de masline

sare

piper

Cum se prepara ciupercute umplute cu crema de branza si carnaciori

Curata ciupercutele bine de impuritati, dar ai grija sa nu le uzi prea mult, deoarece absorb apa si isi pierd gustul.

Unge o tava cu 2 linguri de ulei de masline, apoi aseaza pe ea palariile de ciupercute.

Separat, pune la incins restul de ulei, apoi caleste ceapa tocata marunt, pana ce capata o culoare aramie. Adauga usturoiul pisat si umplutura din interiorul carnatilor, dupa ce ai sfaramat-o cu o furculita.

Lasa ingredientele sa se rumeneasca si potriveste de gust cu sare si piper.

Intr-un alt recipient, mixeaza crema de branza cu putina sare.

Umple palariile de ciuperci cu cate-o lingurita din amestecul de carne, apoi aseaza deasupra si putina crema de branza.

Da ciupercutele la cuptor, la foc mediu, circa 20 de minute.

Cum se servesc ciupercute umplute cu crema de branza si carnaciori

Serveste ciupercile calde.

Sursa foto: semprestaccato.wordpress.com
 

  •   2012-08-07
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.