Clatitele cu spanac si ricotta sunt usor de preparat si foarte gustoase. Pentru aceste clatite poti folosi si branza proaspata de vaci. Clatitele se servesc ca atare, calde. Pe deasupra mai poti presara busuioc sau patrunjel proaspat.

Ingrediente pentru clatitele cu spanac si ricotta

400 grame ricotta

250 grame spanac fiert

10 clatite

310 grame sos de tomate

250 grame mozzarella.

Cum se prepara clatitele cu spanac si ricotta

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-un bol amesteca ricotta cu spanacul. Asezoneaza cu sare si piper. Umple clatitele cu aceasta compozitie.

Aseaza clatitele intr-o tava unsa cu unt. Toarna pe deasupra sosul de tomata. Presara mozzarella rasa.

Da tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute.

Cum se servesc clatitele cu spanac si ricotta

Clatite cu spanac si ricotta se servesc ca atare.
 

  •   2012-03-07
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.