Crema din branza de vaci este o compozitie perfecta pentru aperitive simple, rapid de facut, pe care toata lumea le va aprecia . Foloseste-o sa umpli ardei grasi sau rosii sau serveste-o pe paine prajita.
Ingrediente pentru crema din branza de vaci
- 500 gr branza de vaci
- 2 oua
- 1 ceapa
- 21 lingura de unt
- 1 lingura de marar
-
sare
Cum se prepara crema din branza de vaci
Amesteca intr-un castron branza, ceapa, untul si sarea. Sparge ouale si adauga in compozitie doar galbenusurile. Amesteca bine, apoi adauga mararul si omogenizeaza.
Spala cativa ardei grasi si scoate-le samburii. Apoi umple cavitatea acestora cu crema din branza de vaci. Da legumele la frigider pentru a se mai intari putin.
Cum se serveste crema din branza de vaci
Taie ardeii cu grija, sub forma de rondele, astfel incat branza sa nu iasa din coaja ardeilor. Crema de branza o poti folosi si pentru a face aperitive pe paine prajita sau pentru a o servi cu alte legume proaspete.