Un preparat cu arome mediteraneene il reprezinta crostini cu pere, capsuni si branza feta . Pregateste-l ca aperitiv pentru o masa cu musafiri si le vei face o impresie foarte buna.
Ingrediente pentru crostini cu pere, capsuni si branza feta
- 2 pere cubulete
- 2 linguri suc proaspat lime
- 1 cana capsuni taiate
- 1/4 ceapa rosie maruntita
- 2 linguri ardei gras maruntit
- 1/4 cana coriandru proaspat, taiat
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 cana branza feta
- sare
-
o paine bagheta feliata oblic, unsa cu ulei si prajita.
Cum se prepara crostini cu pere, capsuni si branza feta
Amesteca perele cu sucul de lime si lasa-le sa stea cateva minute, apoi adauga si capsuni, ceapa rosie, ardei, coriandru si ulei de masline. Amesteca bine, pentru a obtine un sos salsa .
Faramiteaza branza in salsa, apoi adauga sare si piper daca este nevoie. Aseaza sosul pe feliile de paine cu grija, cu o lingurita si pune-le pe un platou. Decoreaza cu frunzulite de coriandru.
Cum se servesc crostini cu pere, capsuni si branza feta
Se servesc imediat.