Cu ajutorul acestei retete ii va vei determina chiar si pe cei mai mofturosi membri ai familiei sa consume spanac .

Ingrediente pentru crostini cu spanac si branza de capra

4 ciuperci

2 linguri ulei de masline

2 catei de usturoi feliati

100 g spanac spalat

100 g branza de capra

2 cepe verzi

sare

piper

8 felii bagheta, prajite

Cum se prepara crostini cu spanac si branza de capra

Pune uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare, apoi adauga ceapa tocata marunt, ciupercile feliate si usturoiul. Lasa-le putin sa se rumeneasca si adauga spanacul.

Tine tot amestecul pe foc mic, pana cand spanacul se inmoaie, apoi potriveste de gust cu sare si piper.

Intre timp, coace feliile de bagheta.

Aseaza peste feliile coapte de paine branza de capra rasa si compozitie de spanac.

Cum se servesc crostini cu spanac si branza de capra

Serveste crostini cu spanac imediat, deoarece acest aperitiv este gustos doar cald.

Foto: allthegoodonesgone.blogspot.com
 

  •   2012-03-27
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.