Crostini cu sparanghel si somon afumat sunt ideale ca aperitv pentru mesele festive sau cand ai multi invitati. Se prepara repede si sunt foarte gustoase.

Ingrediente pentru crostini cu sparanghel si somon afumat


2 legaturi de sparanghel
ulei de masline
4 felii de paine taraneasca
1 catel de usturoi
200 grame somon afumat

Pentru sos:

200 grame iaurt
menta tocata
suc de lamaie
sare
piper.

Cum se prepara crostini cu sparanghel si somon afumat

Pentru sos, intr-un bol amesteca toate ingredientele cateva minute. Daca ti se pare prea gros mai poti adauga 2 lingurite de apa dupa care amesteci bine. Da apoi la frigider.

Unge sparanghelul si feliile de paine cu ulei de masline. Prajeste painea si apoi unge cu usturoi. Da la gratar si sparanghelul pentru cateva minute.

Pe fiecare felie de paine aseaza somonul afumat si sparanghelul si pe deasupra toarna sosul de iaurt.

Cum se servesc crostini cu sparanghel si somon afumat

Crostini cu sparanghel si somon afumat se servesc ca atare.
 

  •   2012-04-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii