Crutoanele cu patrunjel sunt un preparat delicios pe care il poti folosi in supe si salate. Ai nevoie de numai patru ingrediente simple pentru a face aceste crutoane.
Ingrediente pentru crutoane cu patrunjel
- 3 felii de paine alba
- 3 linguri unt
- 2 linguri patrunjel proaspat tocat
-
sare.
Cum se prepara crutoanele cu patrunjel
Taie painea cubulete. Topeste untul intr-o tigaie si apoi prajeste cubuletele de paine. Adauga sare si lasa-le la prajit pana cand devin aurii. Amesteca-le din cand in cand.
Adauga apoi patrunjelul , pe urma scoate crutoanele din tigaie si pune-le pe un servet absorbant de bucatarie. Poate fi un prosop de hartie. Lasa-le sa se raceasca si apoi foloseste-le la diverse preparate.
Cum se servesc crutoanele cu patrunjel
Se servesc la temperatura camerei.
Sursa foto: athlyngreen.hubpages.com