Ingredientele de care ai nevoie:
- 5 – 6 felii de cascaval (1 cm grosime)
- 2 oua
- 3 linguri de faina
- 3 linguri de pesmet
- Un praf de sare si piper
- Ulei pentru prajit.
Cum se prepara:
- Ouale se bat bine cu putina sare si piper.
- O tigaie cu putin ulei se pune pe foc (mic) si se lasa la incins.
- Feliile de cascaval se trec prin faina, apoi prin ou, iar apoi prin pesmet.
- Feliile astfel tapetate se pun in tigaia cu ulei incins si se prajesc pe ambele parti la foc mediu.
- Cascavalul se ia imediat de pe foc pentru ca exista riscul ca el sa se scurga.
- Se aseaza pe servetele de hartie pentru a indeparta surplusul de ulei.
Cum se serveste:
- Cascavalul pane se poate servi cu garnitura de piure sau legume sote . In acelasi timp, el se poate servi si intre doua felii de paine, sub forma de sandwich.