Aperitive

#retete paste #drob #drob miel #miel

Drob de miel

Carnea de miel este, in general, nelipsita din preparatele de Pasti, iar drobul de miel este gustos si usor de preparat.

Ingrediente pentru drobul de miel:

 

  • 500 gr maruntaie de miel ( rinichi , ficat)
  • 150 gr carne de porc
  • 10 cepe verzi
  • marar proaspat
  • 4 oua
  • sare si condimente .


Cum se prepara drobul de miel:

 

Maruntaiele se fierb dupa care se dau prin masina de tocat si se amesteca apoi cu cele 4 oua, cu condimentele, ceapa taiata marunt si cu mararul.

Se unge o tava cu putin ulei, se toarna compozitia in aceasta si se tine la cuptor aprioximativ 30 de minute.
 

Cum se serveste drobul de miel:
 

Drobul se mananca dupa ce s-a racit.

  •   2009-03-19
  •   41276 vizualizari
  •   comentarii

Articol scris de

Ana-Maria Dragomir

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Cauta-ti perechea