Daca iti plac burgerii mari, cu de toate, pregateste mai multi burgeri cu vita chiar la tine in bucatarie.
 

Ingrediente pentru burgerul dublu cu vita si branza
 

  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 cepe mici, taiate
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingura otet balsamic
  • 150 gr branza provolone
  • 4 chifle pentru burgeri
  • 1/2 cana rosii feliate
  • 2 frunze salata verde iceberg, taiata
  • 1/3 cana lapte
  • 2 linguri paine alba (miez)
  • 500 gr carne tocata vita
  • 1 lingura sos worcestershire
  • 1 lingura mustar de dijon
  • 2 lingurite frunze de cimbru , taiate
  • 1/4 cana frunze de patrunjel, taiate.
     

Cum se prepara burgerul dublu cu vita si branza
 

Caleste ceapa in ulei, apoi adauga zaharul si otetul balsamic. Fa 4 burgeri dintr-o compozitie pregatita dintr-un amestec de lapte, paine, carne, sos, mustar, cimbru si patrunjel. Pune branza pe fiecare burger, iar restul rade-o si pune deoparte.

Fa ceapa pe gratarul incins 6 minute, carnea de vita, 5, iar chiflele, 2 minute. Pune rosiile in chifla, salata, carne, branza rasa si ceapa. Adauga capacul si serveste cu cartofi prajiti .
 

Cum se servesc burgerul dublu de vita cu branza
 

Se servesc calzi.

Sursa foto: gorgeburger.com
 

  •   2012-01-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii