Cand ai pofta de niste aperitive sarate, pe care sa le servesti alaturi de un pahar de vin alb sau o bere rece, poti pregati aceste gogosele pufoase cu branza Cheddar.
Ingrediente gogosele sarate
250 ml apa
100 g unt
350 g faina
6 oua
300 g branza Cheddar
1 lingurita piper proaspat macinat
1 lingurita sare de mare
Cum se prepara gogosele sarate
Pune apa fiert, adauga untul si sarea, iar dupa ce a clocotit, trage cratita de pe foc.
Toarna faina toata odata, amesteca rapid, apoi incorporeaza ouale unul cate unul.
La aceasta compozitie vei adauga branza rasa si piperul proaspat macinat.
Amesteca bine aluatul, apoi cu ajutorul unui pos, formeaza gogosele mici, pe care le pui pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Pune gogosele la copt, la 195 de grade, circa 20 de minute.
Cum se servesc gogosele sarate
Serveste gogosele simple sau taiate pe jumatate si umplute cu o crema de branza.
Sursa foto: honeybeebaking.com
#retete #gogosi #aperitive #gogosele sarate
Gogosele sarate
Gogosele sarate Cand ai pofta de niste aperitive sarate, pe care sa le servesti alaturi de un pahar de vin alb sau o bere rece, poti pregati aceste gogosele pufoase cu branza Cheddar.- 2012-09-07 2012-09-07
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz