Cand ai pofta de niste aperitive sarate, pe care sa le servesti alaturi de un pahar de vin alb sau o bere rece, poti pregati aceste gogosele pufoase cu branza Cheddar.

Ingrediente gogosele sarate

250 ml apa

100 g unt

350 g faina

6 oua

300 g branza Cheddar

1 lingurita piper proaspat macinat

1 lingurita sare de mare

Cum se prepara gogosele sarate

Pune apa fiert, adauga untul si sarea, iar dupa ce a clocotit, trage cratita de pe foc.

Toarna faina toata odata, amesteca rapid, apoi incorporeaza ouale unul cate unul.

La aceasta compozitie vei adauga branza rasa si piperul proaspat macinat.

Amesteca bine aluatul, apoi cu ajutorul unui pos, formeaza gogosele mici, pe care le pui pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Pune gogosele la copt, la 195 de grade, circa 20 de minute.

Cum se servesc gogosele sarate

Serveste gogosele simple sau taiate pe jumatate si umplute cu o crema de branza.

Sursa foto: honeybeebaking.com
 

  •   2012-09-07
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.