O gustare potrivita pentru un eveniment festiv o constituie sosul-crema cu plante aromatice si servit cu legume proaspete.
Ingrediente pentru gustare
1 cana maioneza
1/2 cana smantana
2 linguri patrunjel proaspat tocat
1 lingura ceapa taiata fin
1 lingura marar taiat
1 lingurita condimente
1 lingurita sos iute
1/2 lingurita sare
450 gr sparanghel proaspat
250 gr fasole verde, taiata
Cum se prepara gustarea cu legume
Amesteca intr-un castron maioneza, smantana, patrunjelul, ceapa, mararul, condimentele si sosul iute. Acopera cu un capac si da la frigider minim 4 ore.
Taie sparanghelul si fierbe-l 2 minute, astfel incat sa-si pastreze fragezimea. Scurge-l si da-l prin apa rece pentru a opri procesul de fierbere, apoi sterge. Fierbe fasolea pastai in acelasi fel si repeta procedura.
Cum se serveste gustarea cu legume
Pune legumele pe o farfurie si castronul cu sosul-crema din ierburi aromatice .
Foto: delish.com
#legume #plante aromatice #retete #crema # gustare de legume
Gustare de legume si crema cu plante aromatice
Gustare de legume si crema cu plante aromatice O gustare potrivita pentru un eveniment festiv o constituie sosul-crema cu plante aromatice si servit cu legume proaspete.- 2012-02-13 2012-02-13
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Sase jocuri educative de interior pentru iarna