Aperitive

#naut #sare #ulei de masline #usturoi #chimion

Gustare italieneasca: naut prajit

Iti place sa rontai ceva in fata televizorului dar te-ai plictisit de floricele si alune? Incearca o gustare italieneasca, din naut prajit . Reteta este simpla, iar preparatul va fi gata in doar 10 minute.

Ingrediente pentru naut prajit
 

  • 1 cana naut
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingura frunze proaspete de cimbru
  • 1 ½ lingurita chimion macinat
  • sare si piper dupa gust
     

Cum se prepara nautul prajit
 

Spala bine nautul, apoi usuca-l cu ajutorul unor prosoape de hartie .

Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu si pune nautul impreuna cu celelalte ingrediente. Scutura din cand in cand tigaia, pana cand boabele incep sa sara.

Scurge apoi boabele de lichid si pune-le intr-un castron. Daca mai este nevoie, adauga sare sau piper.
 

Cum se serveste nautul prajit
 

Se serveste imediat.
 

  •   2011-05-11
  •   5045 vizualizari
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Cataif cu crema de vanilie

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Cataif cu crema de vanilie

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe

Pune o intrebare