Hummus-ul de fasole neagra se poate servi cu felii de lipie proaspata.

Ingrediente pentru hummus de fasole neagra

3 catei usturoi

2 lamai

30 g tahini (pasta de susan)

sare

paprika

piper

300 g fasole neagra fiarta

2-3 lingurite ulei de susan

ceapa verde, seminte de susan (optional)

Cum se prepara hummus de fasole neagra

Mixeaza fasolea cu ajutorul unui blender, pana obtii o compozitie foarte fina.

Stoarce zeama de lamaie, adaug-o peste pasta de fasole. Pune si uleiul de masline, apoi potriveste totul de gust, adaugand sare, paprika si pasta de susan. Continua sa mixezi pana obtii o pasta omogena.

Adauga usturoiul tocat.

Decoreaza acest hummus cu fire de ceapa verde sau cu seminte de susan prajit.

Cum se serveste hummus de fasole neagra

Serveste preparatul cu felii de lipie.

Foto: myrecipes.com
 

  •   2012-09-14
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii