Hummusul de spanac este un preparat sanatos, potrivit pentru cei care isi doresc sa slabeasca sau sa manance cat mai sanatos. Se prepara repede si este foarte satios. Se serveste cu lipii libaneze, morcovi si telina.


Ingrediente pentru hummusul de spanac

 

  • 400 grame naut din conserva;
  • 1 catel de usturoi;
  • 30 ml suc de lamaie;
  • 300 grame spanac;
  • ulei de masline;
  • sare;
  • piper.


Cum se prepara hummusul de spanac


Intr-un blender amesteca bine nautul din conserva pana obtii o pasta. Adauga apoi usturoiul si spanacul si amesteca bine.

Asezonzeaza cu sare si piper. Adauga si uleiul de masline si sucul de lamaie. Amesteca bine, pana obtii o pasta cremoasa si consistenta.


Cum se serveste hummusul de spanac


Hummusul de spanac se serveste ca atare, cu lipii libaneze si betisoare de morcovi si telina.

 

  •   2012-06-11
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.