Aperitive

#mic dejun #retete mic dejun #mic dejun rapid #mic dejun gustos

Mic dejun contracronometru! Idei gustoase si satioase care nu iti rapesc mai mult de 5 minute

Micul dejun, considerat cea mai importanta masa a zilei, nu trebuie sa fie nici complicat, nici consumator de timp. Oricat de putin timp ai avea la dispozitie dimineata, nu mai ai nicio scuza sa sari peste prima masa a zilei. Exista idei si retete care nu iti rapesc mai mult de 3-5 minute, dar care iti asigura cateva ore bune de energie si buna dispozitie!

Smoothie-uri

Smoothie-urile nu sunt doar bauturi, ci "mancaruri lichide", intrucat inglobeaza in ele ingrediente hranitoare si foarte sanatoase, esentiale pentru un aport crescut de energie. In plus, sunt solutii de mic dejun care nu iti rapesc nici macar doua minute, intrucat tot ce trebuie sa faci este sa arunci in blender fructele, legumele, semintele si condimentele preferate si masa este gata in cateva secunde.

Sursa foto: thumped.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare