Mini-sandvisurile cu piept de pui si bacon se pot servi ca aperitive la un bufet suedez, atunci cand ai musafiri.


Ingrediente pentru mini-sandvisuri cu piept de pui si bacon

  • 400 g piept de pui
  • 16 felii bacon
  • 8 chifle
  • 8 felii branza cheddar
  • sare
  • piper
  • sos de rosii picant
  • salata verde
  • felii de rosie


Cum se prepara mini-sandvisuri cu piept de pui si bacon

Taie pieptul de pui sub forma de bucatele mici, apoi bate-le cu ciocanelul de snitele. Presara peste ele sare si piper, dupa gust, apoi pune-le pe un gratar incins si lasa-le sa se rumeneasca pe ambele parti.

Separat, prajeste feliile de bacon, apoi lasa-le sa se scurga de grasime pe prosoape speciale din hartie.

Taie chiflele pe jumatate si asaza pe una dintre jumatati frunze de salata verde, piept de pui, doua felii de bacon, branza cheddar, sos picant si felii de rosie. Acopera apoi cu cealalta jumatate de chifla. Procedeaza in acest mod pana la terminarea tuturor ingredientelor, apoi asaza aperitivele pe un platou.


Cum se servesc mini-sandvisurile cu piept de pui si bacon

Serveste mini-sandvisurile simple sau cu un sos de maioneza alaturi.

Sursa foto: thepioneerwoman.com

  •   2013-01-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii