Mousse-ul de creveti se poate servi alaturi de bsicuti sarati, tip crackers sau ca umplutura pentru vol-au-vent.

Ingrediente pentru mousse de creveti

400 g creveti decorticati

2 linguri smantana

1 lingura mustar

1 galbenus ou

sare

piper

100 ml ulei

1/2 legatura verdeata

Cum se prepara mousse de creveti

Pune crevetii la fiert cu un praf de sare si lasa-i in apa clocotita doar 5 minute. Scurge-i apoi de apa si lasa-i sa se raceasca.

Intre timp, pregateste o maioneza din galbenusul de ou, mustar si putin ulei.

Paseaza crevetii cu un blender, adauga peste ei maioneza, smantana, sare si piper.

Optional, poti adauga in acest mousse si putina verdeata proaspata, dupa gust.

Cum se serveste mousse de creveti

Serveste mousse de creveti ca umplutura pentru vol-au-vent sau cu biscuiti sarati.

Foto: gdseafoods.com
 

  •   2012-06-19
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.